Helt nytt!

Kanske hittar du rätt hyresrätt för dig i våra nyproduktionsprojekt eller bland våra nyrenoverade lägenheter. Här kan det finnas hyreslediga bostäder som redan eller snart är inflyttningsklara. Anmäl ditt intresse, så kan du bo nytt och fräscht snabbare än du kanske tror.

Som nytt – med bevarad stil!

Tiden med totalrenoveringar där hus och lägenheter renoveras till oigenkännlighet verkar vara förbi. Nu är det bevarade värden, omsorgsfulla lagningar och att ta vara på det som fungerar som gäller.
Ektorp högupplöst
IMG_1596

Synen på hur man renoverar på smartast och bästa sätt förändras med tiden. Den stora renoveringen i Ektorp är ett exempel på hur vi förnyat vårt sätt att renovera där vi sedan en tid tillbaka jobbar utifrån ett större bevarandetänk.

Istället för att göra om ett helt kvarter från grunden tar vi idag större hänsyn till exempelvis kulturklassningar, stil och kvalitet och försöker lyfta det på ett modernt sätt för att bevara känslan av området för framtiden.

Tätare dialog med hyresgästerna

Att föra en dialog med hyresgästerna har också blivit allt viktigare för det här nya sättet att renovera och vi strävar hela tiden efter att involvera hyresgästen i den mån det går. Tidigare kunde vi se att vissa hyresgäster hade svårt att bo kvar efter omfattande renoveringar, och därför försöker vi idag i större utsträckning göra stegvis renoveringar med utrymme för tankar och önskemål för att kunna bemöta kunden där den är. Det är viktigt att hyresgästerna kan påverka både inredningsval och de tillfälliga lösningar som erbjuds när bygget pågår som mest och vardagen är lite upp- och ned.

Smartare för framtiden

Framåt fortsätter Hyresbostäder på inslagen bana – det är smarta underhållsplaner som gäller istället för att totalrenovera. Ett behovsanpassat tänk för hyresgästen och en bibehållen stil både utvändigt och invändigt.

Mer läsning: